Gezonde kipkerriesalade
Gezonde kipkerriesalade
bewaar
bewaar

Gezonde kipkerriesalade

Borrelen doe je met deze gezonde kipkerriesalade. Dit wil je op elk toastje.

20 min. bereiden
6waarderingen

Aan de slag

1

Kook de kip in een pan met water in 15 min. op laag vuur gaar (pocheren). Giet af en laat iets afkoelen op een bord.

2

Snijd de bosui in ringetjes en de ananas in kleinere stukjes. Meng de Griekse yoghurt met het witte van de bosui, de kerrie, chilipoeder en het citroensap.

3

Trek de kip met 2 vorken in plukjes uit elkaar (pulled chicken) en meng samen met de ananas door de Griekse yoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Verdeel de kipkerriesalade over een kommetje en bestrooi met de rest van de bosui.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gezonde kipkerriesalade

Borrelen doe je met deze gezonde kipkerriesalade. Dit wil je op elk toastje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig