Flatbread met vlamsalade (advertorial)

Vlammetjes als salade? Waarom niet? Het leent zich perfect als spread op deze flatbread. Tien minuutjes in de oven en hup, je hebt een tophapje voor de borrel.

445 kcal

15 min. bereiden, 10 min. oventijd

zeer pittig

4.3/5

(10)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • barbecue


Allerhande special - BBQ & borrel 2025

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan.

  2. Snijd de gegrilde paprika in reepjes. Besmeer het flatbread met de salade, verdeel de paprika erover en verkruimel de feta erover.

  3. Verdeel het brood over bakpapier en bak in 8-10 min. op de barbecue met gesloten deksel.

  4. Snijd de romainesla in dunne reepjes en meng met de olijfolie en de azijn. Verdeel de sla over het flatbread en bestrooi met peper en eventueel zout. Snijd in stukken en serveer.

  • algemeenJe kunt het belegde flatbread ook in ca. 10 min. in de oven bakken op 220 0C.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Flatbread met vlamsalade (advertorial)

Vlammetjes als salade? Waarom niet? Het leent zich perfect als spread op deze flatbread. Tien minuutjes in de oven en hup, je hebt een tophapje voor de borrel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig