Halveer de druiven. Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in stukken van 2 cm. Pers de halve citroen uit. Meng 1 el citroensap (per 4 personen) met de druiven, appel, cantaloupe en bramen.
Verdeel de yoghurt en fruitsalade over kommen en bestrooi met de oaties cocoa crunch en kaneel.
Yoghurt met oaties cocoa crunch en fruitsalade (advertorial)
Start je dag met zo’n feestontbijt en je wordt vanzelf een ochtendmens. Of draai je nog eens om, want dit schaaltje yoghurt, fruit en crunchy ontbijtgranen staat in 10 minuten op tafel.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Yoghurt met oaties cocoa crunch en fruitsalade (advertorial)
Start je dag met zo’n feestontbijt en je wordt vanzelf een ochtendmens. Of draai je nog eens om, want dit schaaltje yoghurt, fruit en crunchy ontbijtgranen staat in 10 minuten op tafel.

4 personen
275 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de druiven. Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in stukken van 2 cm. Pers de halve citroen uit. Meng 1 el citroensap (per 4 personen) met de druiven, appel, cantaloupe en bramen.
Verdeel de yoghurt en fruitsalade over kommen en bestrooi met de oaties cocoa crunch en kaneel.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
125 g pitloze witte druiven
1 Royal Gala appel
½ citroen
150 g gesneden cantaloupe
150 g verse bramen
800 g volle yoghurt
100 g Kellogg's Oaties cocoa crunch
½ tl gemalen kaneel