Ba­vet­te-ta­gli­a­ta met Peco­ri­no Ro­ma­no en pis­ta­che

Meer dan wat noten, kaas en rucola heeft deze smaakvolle rollade niet nodig.

  • voorgerecht
  • 6 personen
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
    • 50 min. oventijd
(0) waardeer
voorgerecht Meer dan wat noten, kaas en rucola heeft deze smaakvolle rollade niet nodig. 6 personen

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Neem de bavette rollade uit de verpakking en laat deze 1 uur op kamertemperatuur komen. Bereid de bavette rollade volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Hak de pistachenoten grof. Verhit een pan zonder olie of boter en rooster de noten op middelhoog vuur in ca. 3 min. goudbruin.
  3. Snijd de bavette met een scherp mes in dunne plakken. Verdeel de rucola over een platte schaal. Verdeel de gesneden bavette in een strook over de rucola. Schaaf met een dunschiller de Pecorino in krullen erover. Garneer met de cremaceto en pistache.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
december 2018

Bavette-tagliata met Pecorino Romano en pistache

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ba­vet­te-ta­gli­a­ta met Peco­ri­no Ro­ma­no en pis­ta­che

1
1
  • 1 AH Excellent bavette rollade

Neem de bavette rollade uit de verpakking en laat deze 1 uur op kamertemperatuur komen.

2
2

Bereid de bavette rollade volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 45 g gepelde ongezouten pistachenoten

Hak de pistachenoten grof. Verhit een pan zonder olie of boter en rooster de noten op middelhoog vuur in ca. 3 min. goudbruin.

4
4
  • 50 g rucola

Snijd de bavette met een scherp mes in dunne plakken. Verdeel de rucola over een platte schaal.

5
5
  • 75 g Pecorino Romano

Verdeel de gesneden bavette in een strook over de rucola. Schaaf met een dunschiller de Pecorino in krullen erover.

6
6
  • 2 el cremaceto classico

Garneer met de cremaceto en pistache.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.