Witlofschuitjes met mosselen in roomsaus (advertorial)

Voor een bijzondere borrelhap ga je aan de slag met deze witlofschuitjes! Je vult de blaadjes met een rijke romige mosselsalade. Zelf nog doen en toevoegen: gebakken kappertjes, citroen en een fijne mix van verse dille, peterselie en bieslook.

110 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de kappertjes uitlekken en dep goed droog met keukenpapier. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kappertjes 2-3 min. Pas op: het kan spetteren. Haal met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Snijd de kruiden fijn en meng met een ½ el citroensap, peper en eventueel zout.

  3. Haal de blaadjes van de stronk witlof en vul de schuitjes met de mosselen in roomsaus. Verdeel de kruidensalsa erover en bestrooi met het citroenrasp.

Witlofschuitjes met mosselen in roomsaus (advertorial)

Voor een bijzondere borrelhap ga je aan de slag met deze witlofschuitjes! Je vult de blaadjes met een rijke romige mosselsalade. Zelf nog doen en toevoegen: gebakken kappertjes, citroen en een fijne mix van verse dille, peterselie en bieslook.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig