Sandwich met haringsalade (advertorial) ​

Rodekool, appel, meergranenbrood én natuurlijk haringsalade. Een mooie combinatie van fris en zilt, precies waar je zin in hebt met de lunch.

495 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schep de rodekool om met de appelazijn. Masseer de kool kort met de hand tot-ie wat zachter is geworden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Zet in de koelkast tot gebruik.

  2. Rooster het brood in de broodrooster.

  3. Boen appel schoon. Halveer de ongeschilde appel, verwijder het klokhuis en snijd in flinterdunne plakjes. Beleg 4 sneetjes toast met de rodekool en appelplakjes en verdeel daar 4 sneetjes brood over. Verdeel hier de haring en de ingelegde rode ui over. Top af met de rest van de toast. Snijd de sandwiches diagonaal door, stapel op elkaar en prik vast met de tapasprikkers.

Sandwich met haringsalade (advertorial) ​

Rodekool, appel, meergranenbrood én natuurlijk haringsalade. Een mooie combinatie van fris en zilt, precies waar je zin in hebt met de lunch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig