Gnocchi-salade met pesto en pancetta (advertorial)

Zin in een pastasalade? Probeer dan ook eens een salade met gnocchi, pesto en pancetta. Door de gnocchi even te bakken, krijgt-ie een lekkere crunch. Dat wil je!

720 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit ⅘ van de olie in 2 grote koekenpannen en bak de gnocchi in ca. 20 min. goudbruin en krokant.

  2. Snijd ondertussen de ui in dunne halve ringen. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de ui en pancettablokjes 8 min. op hoog vuur. Schep de pancetta en ui met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  3. Halveer de tomaatjes en snijd de spinazie in reepjes. Meng de spinazie met de tomaat en pesto. Schep de gnocchi, ui en pancetta erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • vegatipVervang de pancetta door 140 g plantaardige spekjes.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gnocchi-salade met pesto en pancetta (advertorial)

Zin in een pastasalade? Probeer dan ook eens een salade met gnocchi, pesto en pancetta. Door de gnocchi even te bakken, krijgt-ie een lekkere crunch. Dat wil je!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig