Visburger met mangosalsa en zoete aardappelfriet (advertorial)

Luid de avond in met deze krokante visburger met frisse mangosalsa en zoete-aardappelfriet. Je maakt het gerecht makkelijk in de airfryer, dus: weinig moeite, véél smaken.

945 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verdeel de visburgers over het mandje van de airfryer en bak in 18 min. op 180 °C gaar, draai halverwege om. Haal uit de airfryer en hou warm onder aluminiumfolie. Verdeel de zoete-aardappelfriet over het mandje van de airfryer en bak (eventueel in delen) in 8-10 min. op 200 °C gaar. Schep halverwege om.

  2. Snipper ondertussen de halve ui en snijd de peterselie fijn. Boen de limoen, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes van 0.5 cm. Meng de mango met de ui, peterselie, 1 el limoensap en 1 tl -rasp (per 4 personen), peper en eventueel zout.

  3. Meng de rest van het limoensap met de mayonaise en peper. Snijd de broodjes open. Besmeer de onderkant van elk broodjes met 1 el limoenmayonaise. Leg op elk broodje 2 blaadjes sla en 1 burger. Verdeel de salsa erover en dek af met de bovenkant van het broodje. Serveer met de zoete-aardappelfriet en de rest van de limoenmayonaise.

  • bereidingstipJe kunt de visburger en zoete- aardappelfriet ook in de oven bereiden volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Visburger met mangosalsa en zoete aardappelfriet (advertorial)

Luid de avond in met deze krokante visburger met frisse mangosalsa en zoete-aardappelfriet. Je maakt het gerecht makkelijk in de airfryer, dus: weinig moeite, véél smaken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig