Meng de kersenjam met ⅘ van de chai kruidenmix en het water en verdeel over hoge glazen. Draai de glazen een beetje rond, zodat er ook wat op de zijkanten van het glas komt.
Klop de kokosdrink luchtig met de melkopschuimer. Verdeel de ijsblokjes en de opgeklopte kokosdrink over de glazen en schenk de warme espresso er voorzichtig bij, zodat er een laagje koffie in de melk ontstaat. Bestrooi met de rest van de chai kruidenmix. Serveer direct.
Dirty chai cherry latte (advertorial)
Verknocht aan je chai latte to go? Je maakt ’m net zo makkelijk zelf. Proef deze iced variant met espresso, kokosdrink en kersenjam en je wil niet meer anders.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Dirty chai cherry latte (advertorial)
Verknocht aan je chai latte to go? Je maakt ’m net zo makkelijk zelf. Proef deze iced variant met espresso, kokosdrink en kersenjam en je wil niet meer anders.

4 personen
95 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de kersenjam met ⅘ van de chai kruidenmix en het water en verdeel over hoge glazen. Draai de glazen een beetje rond, zodat er ook wat op de zijkanten van het glas komt.
Klop de kokosdrink luchtig met de melkopschuimer. Verdeel de ijsblokjes en de opgeklopte kokosdrink over de glazen en schenk de warme espresso er voorzichtig bij, zodat er een laagje koffie in de melk ontstaat. Bestrooi met de rest van de chai kruidenmix. Serveer direct.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 el kersenjam
2½ tl Verstegen chai kruidenmix
1 el water
800 ml kokosdrink
20 ijsblokjes
80 ml espresso
Dit heb je nodig
melkopschuimer