Denk vooruit: overnight oats met appelmoes en pindakaas

Overnight oats met appelmoes, pindakaas en noten met een zachte structuur en lichtzoete smaak. Een voedzaam ontbijt zonder de kookplaat te gebruiken. Praktisch en toch smakelijk.

430 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 8 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng het water met de havermout, de helft van de appelmoes en ¼ van de pindakaas. Verdeel over diepe kommen, dek af met vershoudfolie en laat 1 nacht staan.

  2. Meng de melk erdoor en verdeel de rest van de appelmoes en pindakaas en de studentenhaver erover.

  • combinatietipLekker met gemalen kaneel of koek- en speculaaskruiden.
  • combinatietipLekker met blokjes fruit zoals appel, peer of banaan of wat je nog op voorraad hebt.
  • combinatietipOok lekker met andere noten, zaden of pitten die je op voorraad hebt
  • achtergrondinfoDit recept is ontwikkeld voor de Denk vooruit campagne 2025/2026 en kan daarom afwijken van andere Allerhande recepten.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Denk vooruit: overnight oats met appelmoes en pindakaas

Overnight oats met appelmoes, pindakaas en noten met een zachte structuur en lichtzoete smaak. Een voedzaam ontbijt zonder de kookplaat te gebruiken. Praktisch en toch smakelijk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig