Meng het water met de havermout, de helft van de appelmoes en ¼ van de pindakaas. Verdeel over diepe kommen, dek af met vershoudfolie en laat 1 nacht staan.
Meng de melk erdoor en verdeel de rest van de appelmoes en pindakaas en de studentenhaver erover.
Denk vooruit: overnight oats met appelmoes en pindakaas
Overnight oats met appelmoes, pindakaas en noten met een zachte structuur en lichtzoete smaak. Een voedzaam ontbijt zonder de kookplaat te gebruiken. Praktisch en toch smakelijk.
- combinatietipLekker met gemalen kaneel of koek- en speculaaskruiden.
- combinatietipLekker met blokjes fruit zoals appel, peer of banaan of wat je nog op voorraad hebt.
- combinatietipOok lekker met andere noten, zaden of pitten die je op voorraad hebt
- achtergrondinfoDit recept is ontwikkeld voor de Denk vooruit campagne 2025/2026 en kan daarom afwijken van andere Allerhande recepten.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Denk vooruit: overnight oats met appelmoes en pindakaas
Overnight oats met appelmoes, pindakaas en noten met een zachte structuur en lichtzoete smaak. Een voedzaam ontbijt zonder de kookplaat te gebruiken. Praktisch en toch smakelijk.

4 personen
430 kcal
10 min. bereiden
8 uur wachten
Aan de slag
Meng het water met de havermout, de helft van de appelmoes en ¼ van de pindakaas. Verdeel over diepe kommen, dek af met vershoudfolie en laat 1 nacht staan.
Meng de melk erdoor en verdeel de rest van de appelmoes en pindakaas en de studentenhaver erover.
combinatietip:Lekker met gemalen kaneel of koek- en speculaaskruiden.
combinatietip:Lekker met blokjes fruit zoals appel, peer of banaan of wat je nog op voorraad hebt.
combinatietip:Ook lekker met andere noten, zaden of pitten die je op voorraad hebt
achtergrondinfo:Dit recept is ontwikkeld voor de Denk vooruit campagne 2025/2026 en kan daarom afwijken van andere Allerhande recepten.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 ml water
200 g volkoren havermout fijne vlokken
360 g appelmoes 0%
4 el AH 100% pindakaas naturel
80 ml houdbare halfvolle melk
50 g studentenhaver
Dit heb je nodig
vershoudfolie



