bewaar
'Klassieke' carpaccio
'Klassieke' carpaccio
bewaar

'Klassieke' carpaccio

In Italië wordt carpaccio geserveerd met olijfolie en citroen. De Nederlandse 'klassieker' eten we het liefst zo: met pijnboompitjes, kaas en rucola.

10 min. bereiden
389waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ el

balsamicoazijn

3 el

olijfolie truffelaroma

250 g

rundercarpaccio

30 g

rucola

50 g

Parmigiano Reggiano

Aan de slag

1

Meng de azijn, olie, peper en eventueel zout tot een dressing. Verdeel de plakjes carpaccio naast elkaar over borden en besprenkel met de dressing.

2

Snijd de rucola grof en verdeel over de carpaccio. Schaaf de Parmezaanse kaas er met een dunschiller over.

combinatietipLekker met geroosterde pijnboompitten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

'Klassieke' carpaccio

In Italië wordt carpaccio geserveerd met olijfolie en citroen. De Nederlandse 'klassieker' eten we het liefst zo: met pijnboompitjes, kaas en rucola.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig