Carpaccio van rosbief
Carpaccio van rosbief

Carpaccio van rosbief

Staat carpaccio al jaren op het kerstmenu? Ga dit jaar eens voor deze variant van rosbief met citroenmayonaise.

10 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

8 personen

3 el

citroenmayonaise

1 el

milde yoghurt

2 tl

worcestershiresauce

40 g

Parmigiano Reggiano

40 g

rucola

200 g

rosbief

2 el

kappertjes

2 el

verse granaatappelpitjes

Staat carpaccio al jaren op het kerstmenu? Ga dit jaar eens voor deze variant van rosbief met citroenmayonaise.

Aan de slag

Meng de mayonaise met de yoghurt en de worcestershiresaus. Schaaf de kaas in dunne flinters. Leg de rucola op een grote, platte schaal en verdeel de plakjes rosbief er in een enkele laag over. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de yoghurtdressing, kaas en vervolgens de kappertjes en granaatappelpitjes erover.