bewaar
Pastasalade met makreel en paprika
Pastasalade met makreel en paprika
bewaar

Pastasalade met makreel en paprika

De rokerige smaak van de makreel maakt van deze eenvoudige salade iets speciaals.

13 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

AH Vrij van glu­ten fu­sil­li

1

komkommer

1

rode ui

300 g

paprikamix rauwkost

90 g

koelverse pestospread

4 el

olijfolie frisse citroen

20 g

verse platte peterselie

260 g

verse gerookte makreelfilet

De rokerige smaak van de makreel maakt van deze eenvoudige salade iets speciaals.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af onder koud water en laat goed uitlekken.

2

Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Snipper de ui. Meng met de rauwkost, pestospread en olie.

3

Snijd de peterselie fijn en meng samen met de pasta door de rauwkost. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Breek de makreel in stukjes en verdeel over de salade.