Pistache chocolade (advertorial)

Pistache en chocolade: bestaat er een betere combi? En het mooie is, dat je deze bark heel makkelijk zelf maakt.

205 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 1 uur 10 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Smelt de chocolade met de pistachepasta al roerend au bain-marie. Hak de koekjes en pistachenoten grof. Meng 75 g gehakte pistachenoten met het koekkruim.

  2. Meng het pistache-koekjesmengsel met het chocolademengsel en verdeel gelijkmatig tot een rechthoek over een met bakpapier beklede plank of plat bord. Bestrooi met de rest van de pistachenoten en de zeezoutvlokken.

  3. Laat minimaal 1 uur in de vriezer hard worden. Haal uit de vriezer, laat ca. 10 min. staan en snijd in 10 dunne repen.

  • bewaartipJe kunt de pistache- chocoladebark in de vriezer 3 maanden bewaren.
  • resttipPistachenoten over? Gebruik ze de volgende dag als topping over je yoghurt met vers fruit. Of op je toast met cottagecheese of geitenkaas en honing.
  • achtergrondinfoWist je dat het woord bark ‘boomschors’ betekent? Als je kijkt naar deze chocoplak, snap je vast de vergelijking.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Pistache chocolade (advertorial)

Pistache en chocolade: bestaat er een betere combi? En het mooie is, dat je deze bark heel makkelijk zelf maakt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig