Crispy chicken-focaccia uit de airfryer (advertorial)

Dát is pas een broodje! Het succes zit ’m in de krokante en smeuïge combi van focaccia, mozzarella, krokante kip en pesto. En dat alles uit de airfryer. Easy does it!

570 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Leg de focaccia’s in het mandje van de airfryer en bak op 160 °C ca. 8 min. Laat ondertussen de mozzarella uitlekken en snijd in plakken.

  2. Leg de crispy chick’n strips in het mandje van de airfryer en bak ze op 200 °C in 5 min. lichtbruin en knapperig.

  3. Verdeel tomaten-groentepuree en de mozzarella over de strips en bak ca. 5 min. op 200 °C in de airfryer tot de kaas is gesmolten.

  4. Halveer de focaccia’s en snijd open. Haal de blaadjes van het basilicum. Besmeer met de pesto en beleg met de gebakken chick’n strips en basilicumblaadjes en dek af met de bovenkant van de focaccia.

Crispy chicken-focaccia uit de airfryer (advertorial)

Dát is pas een broodje! Het succes zit ’m in de krokante en smeuïge combi van focaccia, mozzarella, krokante kip en pesto. En dat alles uit de airfryer. Easy does it!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig