bewaar
Indiase viscurry
Indiase viscurry
bewaar

Indiase viscurry

15 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

zonnebloemolie

400 g

Chinese wokgroente taugé-rode paprika

520 g

Indiase kerriesaus

225 g

diepvries tuinerwten

425 g

roze zalm in blik

125 g

Hollandse garnalen

1

vers stokbrood

Aan de slag

1

Verhit in een wok of braadpan olie en roerbak ca. 2 min de groentenmix. Voeg de kerriesaus en tuinerwten toe en kook zachtjes.

2

Laat de zalm uitlekken, verwijder eventuele velletjes en graatjes. Schep de zalm en garnalen door de groentemix en verwarm gerecht door en door. Serveer met stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase viscurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig