
Carpaccio
De cult-classic van het kerstdiner staat binnen no-time te stralen op tafel.
Ingrediënten
4 personen
½ el
balsamicoazijn
3 el
olijfolie truffelaroma
250 g
rundercarpaccio
30 g
rucola
50 g
Parmigiano Reggiano
Aan de slag
Meng de azijn, olie, peper en eventueel zout tot een dressing. Verdeel de plakjes carpaccio naast elkaar over borden en besprenkel met de dressing.
Snijd de rucola grof en verdeel over de carpaccio. Schaaf de Parmezaanse kaas er met een dunschiller over.
Carpaccio
De cult-classic van het kerstdiner staat binnen no-time te stralen op tafel.

voorgerecht
4 personen
210 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de azijn, olie, peper en eventueel zout tot een dressing. Verdeel de plakjes carpaccio naast elkaar over borden en besprenkel met de dressing.
Snijd de rucola grof en verdeel over de carpaccio. Schaaf de Parmezaanse kaas er met een dunschiller over.
combinatietip:Lekker met geroosterde pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ el balsamicoazijn
3 el olijfolie truffelaroma
250 g rundercarpaccio
30 g rucola
50 g Parmigiano Reggiano