Chinese kip en papillotte met mihoen

Advertentie
Ingrediënten
- 5 cm verse gember
- 2 tenen knoflook
- 6 el hoisinsaus
- 320 g kipfilethaasjes
- 1 verse prei
- 400 g Thaise roerbakmix
- 250 g mihoen
- 1 bosje bosui
- ½ krop ijsbergsla
Keukenspullen
- 4 bakpapier (30 x 30 cm)
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- Schil en rasp de gember en snijd de knoflook fijn. Meng de knoflook en gember met 4 el hoisinsaus. Schep de kip om met de saus. Snijd de prei in dunne ringen. Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de roerbakmix, prei en kip erover en vouw goed dicht. Zet ca. 20 min. in de oven.
- Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosui in ringetjes en schep samen met de rest van de hoisinsaus door de mihoen. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en verdeel samen met de mihoen over vier borden. Serveer met de kippakketjes.

En papillotte
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 435 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 73 g
-
vet 3 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 770 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Chinese kip en papillotte met mihoen
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Chinese kip en papillotte met mihoen
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- 5 cm verse gember
- 2 tenen knoflook
- 4 el hoisinsaus
- 320 g kipfilethaasjes
Schil en rasp de gember en snijd de knoflook fijn. Meng de knoflook en gember met de hoisinsaus. Schep de kip om met de saus.
- 1 verse prei
- 400 g Thaise roerbakmix
- 250 g mihoen
- 2 el hoisinsaus
- 1 bosje bosui
Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.Snijd de bosui in ringetjes en schep samen met de hoisinsaus door de mihoen.
- ½ krop ijsbergsla
Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en verdeel samen met de mihoen over vier borden. Serveer met de kippakketjes.