Mihoen met biefstuk en bimi
Mihoen met biefstuk en bimi
bewaar
bewaar

Mihoen met biefstuk en bimi

Aziatisch geïnspireerde roerbak: weinig werk, veel smaak.

15 min. bereiden
14waarderingen

Aan de slag

1

Breek de mihoen in stukken en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat afkoelen onder koud stromend water en laat uitlekken.

2

Bestrooi ondertussen de biefstukken met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukken 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat op een bord rusten onder aluminiumfolie.

3

Schil en rasp ondertussen de gember en halveer de bimi in de lengte. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de gember, bimi en wokgroente 4 min. op hoog vuur.

4

Voeg de mihoen en hoisinsaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de biefstuk in dunne reepjes en verdeel over de mihoen. Besprenkel met de sesamolie.

combinatietipLekker met verse koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mihoen met biefstuk en bimi

Aziatisch geïnspireerde roerbak: weinig werk, veel smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig