Kantonese mie met varkenshaas
Kantonese mie met varkenshaas
bewaar
bewaar

Kantonese mie met varkenshaas

We halen geen Chinees, we maken het zelf.

20 min. bereiden
209waarderingen

8 ingrediënten

Aan de slag

1

Meng de sojasaus, oestersaus, honing en nootmuskaat tot een marinade. Snijd de varkenshaas in blokjes. Schep de varkenshaas door de marinade. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een wok. Schep de varkenshaas uit de marinade, bewaar de marinade. Bak de varkenshaas al omscheppend 2 min. Snijd de paprika in reepjes. Voeg de roerbakmix en paprika toe en bak nog 4 min.

3

Voeg de marinade en mie toe en verwarm nog 2 min. Verdeel over de kommen.

variatietipVoeg voor een knapperig accent vlak voor serveren 1 bakje taugé (125 g) toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kantonese mie met varkenshaas

We halen geen Chinees, we maken het zelf.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig