Andijvieroerbak

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el arachideolie
- 400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
- 400 g gesneden andijvie
- 3 el Japanse sojasaus
- 1 tl vloeibare honing
- 50 g oven roasted pinda's
Advertentie
Bereiden
- Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min.
- Voeg de andijvie, sojasaus en honing toe en roerbak nog 2 min. Schep de groenten op een schaal, bestrooi met de pinda’s en serveer.
combinatietip:
Lekker met fijngesneden koriander en limoenparten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 170 kcal
- eiwit 7 g
- koolhydraten 8 g
-
vet 11 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 810 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Andijvieroerbak
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Andijvieroerbak
- 2 el arachideolie
- 400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min.
- 400 g gesneden andijvie
- 3 el Japanse sojasaus
- 1 tl vloeibare honing
- 50 g oven roasted pinda's
Voeg de andijvie, sojasaus en honing toe en roerbak nog 2 min. Schep de groenten op een schaal, bestrooi met de pinda’s en serveer.
combinatietip:
Lekker met fijngesneden koriander en limoenparten.