Dan dan-noedels met choisum

Knapperige en frisse groenten in een pittige roerbakschotel.

495 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de noedels in een ruime kom en giet er kokend water over tot ze onderstaan. Laat 10 min. staan.

  2. Snijd ondertussen de choisum in stukken van 2 cm en snijd de knoflook fijn.

  3. Verhit een wok zonder olie of boter en roerbak het gehakt in 5 min. rul. Giet het overtollige vet af. Voeg de honing toe en roerbak 1 min. mee. Schep het gehakt uit de wok op een bord.

  4. Verhit de chili-olie in de wok en roerbak de choisum, paprikamix en knoflook 1 min. Giet de noedels af, voeg met het gehakt en de sojasaus toe aan de groenten en schep om.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Dan dan-noedels met choisum

Knapperige en frisse groenten in een pittige roerbakschotel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig