Chinese vegaroerbak met hoisin en groenteballetjes
Zo simpel en zo snel klaar: op naar vegetarisch China!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 tenen knoflook
- 1 limoen
- 248 g Conimex woknoodles
- 3 el (arachide)olie
- 800 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps (zak 400 g)
- 210 g Garden Gourmet groenteballetjes
- 175 ml Conimex woksaus hoisin
- 4 el gebakken uitjes
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
- Snijd de knoflook fijn en snijd de limoen in partjes. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit 2 el olie in de wok en bak de knoflook en wokgroente 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes 5 min. op laag vuur. Keer regelmatig. Voeg de noedels en hoisinsaus toe aan de groente en bak al omscheppend 2 min. mee.
- Verdeel de noedels met de balletjes over diepe borden. Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer met een limoenpartje.
Advertentie
Ook te zien in
Chinese vegaroerbak met hoisin en groenteballetjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Chinese vegaroerbak met hoisin en groenteballetjes
- 2 tenen knoflook
- 1 limoen
Snijd de knoflook fijn en snijd de limoen in partjes.
- 248 g Conimex woknoodles
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 el (arachide)olie
- 800 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
Verhit de olie in de wok en bak de knoflook en wokgroente 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.
- 1 el (arachide)olie
- 210 g Garden Gourmet groenteballetjes
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes 5 min. op laag vuur. Keer regelmatig.
- 175 ml Conimex woksaus hoisin
Voeg de noedels en hoisinsaus toe aan de groente en bak al omscheppend 2 min. mee.
- 4 el gebakken uitjes
Verdeel de noedels met de balletjes over diepe borden. Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer met een limoenpartje.