Bami goreng met vegetarische Kipstuckjes
Bami goreng met vegetarische Kipstuckjes

Bami goreng met vegetarische Kipstuckjes

Go go bami goreng! Dit vega maal staat in 20 minuten op tafel.

20 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

Conimex mie brede noedels

1 el

arachideolie

160 g

vegetarische kipstuckjes

400 g

Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi

300 g

gesneden witte kool

48 g

Conimex bami goreng mix

100 ml

water

50 g

Conimex gebakken uitjes

75 g

Conimex Jakarta kroepoek

Dit heb je nodig

  • wok

Go go bami goreng! Dit vega maal staat in 20 minuten op tafel.

Aan de slag

1

Breek de mie in een paar stukken en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel met koud stromend water en laat uitlekken.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de Kipstuckjes op middelhoog vuur 3 min. Voeg de wokgroenten en wittekool toe en bak 5 min. mee. Voeg de bami goreng mix en het water toe. Breng aan de kook en zet het vuur dan uit. Schep de mie erdoor.

3

Verdeel de bami over diepe borden. Verdeel de gebakken uitjes erover en serveer met de kroepoek.

tip

variatietipIn plaats van met vegetarische Kipstuckjes is deze bami ook lekker met een gebakken eitje (bijv. AH Scharrelei L 1-ster) erop.