Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes

Bam! In 15 minuten een feestmaal op tafel om van te watertanden.

585 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de noedels in 5 min. beetgaar en giet af. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de helft van de woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de pangasiusreepjes in 5-7 min. al omscheppend op hoog vuur gaar. Voeg de laatste 2 min. de rest van de woksaus toe.

  3. Meng de noedels met de groente en verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover en bestrooi met de cashewnootjes.

  • algemeenZien hoe je optimaal gebruik kan maken van je wokpan? Bekijk de video over roerbakken en wokken op ah.nl/allerhande/ roerbakken-wokken.
  • Vis teriyaki met noedels, sugarsnaps & cashewnootjes

    Instructievideo - 00:21 min.

Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes

Bam! In 15 minuten een feestmaal op tafel om van te watertanden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig