Gevulde avocado met eiersalade, zalm & rivierkreeftjes
Gevulde avocado met eiersalade, zalm & rivierkreeftjes

Gevulde avocado met eiersalade, zalm & rivierkreeftjes

Extra feestelijk: we vullen de avocado's met eiersalade, zalm en rivierkreeftjes.

10 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

eetrijpe avocado's

175 g

Johma gevuld eitjesalade

100 g

gerookte zalm

100 g

verse rivierkreeftjes

5 g

tuinkers

75 g

rucola slamelange

Extra feestelijk: we vullen de avocado's met eiersalade, zalm en rivierkreeftjes.

Aan de slag

1

Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil, maar laat rondom minimaal een ½ cm vruchtvlees zitten.

2

Snijd het uitgeholde vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit met de gevuld eitjesalade. Vul de avocadoschillen hiermee. Verdeel de zalm en de helft van de rivierkreeftjes erover. Garneer met de tuinkers.

3

Verdeel de sla over de borden. Verdeel de gevulde avocado’s, de rest van de zalm en de rest van de rivierkreeftjes erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

tip

combinatietipLekker met geroosterd brood.