bewaar
Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans
Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans
bewaar

Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans

In no time staat deze bonenschotel met de bijzondere smaak van rapini en makreel bij je op tafel!

20 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

4

tomaten

2 el

milde olijfolie

800 g

black eyed bonen

800 g

Italiaanse roerbak rapini pompoen kastanjechampignons

2 g

gedroogde tijm

165 g

gerookte makreelfilet

In no time staat deze bonenschotel met de bijzondere smaak van rapini en makreel bij je op tafel!

Aan de slag

1

Snijd de tenen knoflook fijn en de tomaten in blokjes. Verhit de olie in de grote hapjespan en bak de tomaten en knoflook 5 min. op laag vuur.

2

Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet en spoel af met koud stromend water. Voeg de roerbakgroente, bonen en tijm toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.

3

Verdeel over diepe borden. Verwijder het vel van de makreel en verdeel in stukken erover.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.