Wrap met makreel, tomaat en rucola

De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.

595 kcal

10 min. bereiden

licht pittig

3.4/5

(247)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 3 eetlepel mayonaise

    mayonaise

  • 2 theelepel sambal oelek

    sambal oelek

  • 4 tortillawraps

    tortillawraps

  • 2 tomaten

    tomaten

  • 2 gerookte makrelen

    gerookte makrelen

  • 75 gram rucola

    rucola

Aan de slag

  1. Meng de mayonaise met de sambal. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in parten. Maak de makreel schoon.

  2. Verdeel de rucola, makreel en tomaten over de wraps. Schep de sambalmayonaise erop. Vouw het onderste deel van de wrap over de vulling en rol op. Zet indien nodig vast met een cocktailprikker.

  • algemeenLekker met geroosterde paprikasalade. Kijk voor de recepten elders op deze site.
  • algemeenJe kunt de wraps 2-4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Wrap met makreel, tomaat en rucola

    Instructievideo - 01:32 min.

  • Gerookte makreel schoonmaken

    Instructievideo - 00:59 min.

Wat vond je van dit recept?

Wrap met makreel, tomaat en rucola

De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig