Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak fijn.
Verwarm de olie met de chilivlokken in een kleine steelpan. Haal van het vuur en meng de honing erdoor.
Verdeel de burrata’s over een schaal. Besprenkel met de hot honey en bestrooi met de pistachenoten. Snijd de ciabatta in plakjes en serveer erbij.
Burrata met hot honey
Burrata is het ultieme cheesy comfortfood. Zo ook in dit mediteraanse recept met pittige honing, pistachenoten en olijfolie. Dat past helemaal bij de zomerse borrel.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Burrata met hot honey
Burrata is het ultieme cheesy comfortfood. Zo ook in dit mediteraanse recept met pittige honing, pistachenoten en olijfolie. Dat past helemaal bij de zomerse borrel.

8 personen
245 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak fijn.
Verwarm de olie met de chilivlokken in een kleine steelpan. Haal van het vuur en meng de honing erdoor.
Verdeel de burrata’s over een schaal. Besprenkel met de hot honey en bestrooi met de pistachenoten. Snijd de ciabatta in plakjes en serveer erbij.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
1 el pistachenoten
1 el milde olijfolie
½ tl chilivlokken
2 el vloeibare honing
750 g burrata
1 AH Liefde & Passie ciabatta