Burrata met hot honey

Burrata is het ultieme cheesy comfortfood. Zo ook in dit mediteraanse recept met pittige honing, pistachenoten en olijfolie. Dat past helemaal bij de zomerse borrel.

245 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak fijn.

  2. Verwarm de olie met de chilivlokken in een kleine steelpan. Haal van het vuur en meng de honing erdoor.

  3. Verdeel de burrata’s over een schaal. Besprenkel met de hot honey en bestrooi met de pistachenoten. Snijd de ciabatta in plakjes en serveer erbij.

Burrata met hot honey

Burrata is het ultieme cheesy comfortfood. Zo ook in dit mediteraanse recept met pittige honing, pistachenoten en olijfolie. Dat past helemaal bij de zomerse borrel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig