Verwarm de focaccia volgens aanwijzingen op de verpakking. Laat even afkoelen en snijd open. Verdeel ⅗ van de pesto over de helften.
Scheur de burrata open, verdeel over de focaccia. Bestrooi met peper. Verdeel de rucola en mortadella over de burrata en besprenkel met de rest van de pesto.
Foccacia met pesto, burrata en mortadella (advertorial)
Focaccia wordt in Italië tegenwoordig belegd met allerlei smaakmakers. En dat gebeurt vaak op straat, waar je ze mee kan nemen of meteen op kan eten als snelle streetfood lunch. Zoals deze met pesto, mortadella en romige burrata.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Foccacia met pesto, burrata en mortadella (advertorial)
Focaccia wordt in Italië tegenwoordig belegd met allerlei smaakmakers. En dat gebeurt vaak op straat, waar je ze mee kan nemen of meteen op kan eten als snelle streetfood lunch. Zoals deze met pesto, mortadella en romige burrata.

4 personen
580 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de focaccia volgens aanwijzingen op de verpakking. Laat even afkoelen en snijd open. Verdeel ⅗ van de pesto over de helften.
Scheur de burrata open, verdeel over de focaccia. Bestrooi met peper. Verdeel de rucola en mortadella over de burrata en besprenkel met de rest van de pesto.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
350 g afbak focaccia's rozemarijn zeezout
5 el Grand'Italia Pesto alla Genovese
250 g burrata
20 g rucola
100 g mortadella