Foccacia met pesto, burrata en mortadella (advertorial)

Focaccia wordt in Italië tegenwoordig belegd met allerlei smaakmakers. En dat gebeurt vaak op straat, waar je ze mee kan nemen of meteen op kan eten als snelle streetfood lunch. Zoals deze met pesto, mortadella en romige burrata.

580 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de focaccia volgens aanwijzingen op de verpakking. Laat even afkoelen en snijd open. Verdeel ⅗ van de pesto over de helften.

  2. Scheur de burrata open, verdeel over de focaccia. Bestrooi met peper. Verdeel de rucola en mortadella over de burrata en besprenkel met de rest van de pesto.

Foccacia met pesto, burrata en mortadella (advertorial)

Focaccia wordt in Italië tegenwoordig belegd met allerlei smaakmakers. En dat gebeurt vaak op straat, waar je ze mee kan nemen of meteen op kan eten als snelle streetfood lunch. Zoals deze met pesto, mortadella en romige burrata.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig