Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Tilapia in repen van 3 cm snijden. In braadpan kruidenpasta 1 min. verhitten. Kokosmelk bij kruidenpasta schenken en aan de kook brengen. Paprika en tilapia door kruidenmengsel scheppen en 8 min. meewarmen, laatste 3 min. tuinerwten toevoegen. Koriander fijnknippen en over saus strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Curry serveren met rijst.
Tilapiacurry

hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Tilapia in repen van 3 cm snijden. In braadpan kruidenpasta 1 min. verhitten. Kokosmelk bij kruidenpasta schenken en aan de kook brengen. Paprika en tilapia door kruidenmengsel scheppen en 8 min. meewarmen, laatste 3 min. tuinerwten toevoegen. Koriander fijnknippen en over saus strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Curry serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
2 rode paprika's
2 schaaltjes tilapiafilet
1 bakje kruidenpasta voor groene curry
1 pakje kokosmelk
1 pakje tuinerwten
1 zakje verse koriander