Sandwiches met makreel

Advertentie
Ingrediënten
- 12 sneden Pain de Mediterrane (brood)
- 1 pak makreelfilet gerookt (ca. 190 g)
- 300 g tomaten
- 1 komkommer
- 4 eetlepels tomatenketchup
- 1 zakje veldsla (75 g)
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 1 eetlepel azijn
Keukenspullen
- satéstokjes
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Brood roosteren. Vel van makreel verwijderen. Tomaten en komkommer wassen en in plakjes snijden. Van brood 1 snee met ketchup besmeren en met sla, tomaat en makreel beleggen. Met 1 snee brood afdekken, deze opnieuw beleggen en met derde snee afdekken. Sandwiches diagonaal halveren en met prikker vastzetten. Van olie, azijn, zout en peper dressing maken. Rest van tomaat, komkommer en dressing mengen en bij sandwiches serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 515 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 54 g
- vet 23 g