Frisse salade met makreel

480 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(200)

Ingrediënten

Aantal personen

2009 week 22-23 - 2009 week 22-23

Aan de slag

  1. Laat de mais uitlekken. Giet de makreelfilets af, vang het vocht op, en verdeel de vis in stukjes. Roer een dressing van de mayonaise, mosterd en het makreelvocht en breng op smaak met peper en zout.

  2. Maak de paprika schoon en snijd in dunne reepjes. Snijd de komkommer in reepjes en de bosui in ringetjes. Meng de paprika, komkommer, bosui en veldsla met de mais en de dressing en schep voorzichtig de makreel erdoor. Serveer de salade.

  • combinatietipStevige trek? Geef er (mais)pistoletjes bij.

Wat vond je van dit recept?

Frisse salade met makreel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig