Frisse andijviesalade met venkel & radijs
Fris en pittig samen in één salade.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 grote eieren
- 400 g artisjokharten in blik
- 200 g radijsjes
- 3 el zonnebloemolie
- 2 el mayonaise
- 1 tl Franse mosterd
- 2 el gedroogde dragon
- 250 g fijngesneden andijvie
- 2 el kappertjes
Advertentie
Bereiden
- Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Snijd ondertussen de artisjokharten in parten en de radijsjes in kwarten. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in parten.
- Klop de olie, mayonaise, mosterd en de helft van de dragon in een ruime schaal tot dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de artisjokharten, radijsjes en andijvie toe en meng het geheel door elkaar. Verdeel het ei over de salade en bestrooi met de rest van de dragon en de kappertjes.
combinatietip:
Lekker met Parmezaanse kaas en geroosterd AH Liefde & Passie meerzadenbrood.

Ei koken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 255 kcal
- eiwit 9 g
- koolhydraten 8 g
-
vet 20 g
waarvan verzadigd 3 g - natrium 555 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Frisse andijviesalade met venkel & radijs
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Frisse andijviesalade met venkel & radijs
- 4 grote eieren
- 400 g artisjokharten in blik
- 200 g radijsjes
Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in parten.
- 3 el zonnebloemolie
- 2 el mayonaise
- 1 tl Franse mosterd
- 1 el gedroogde dragon
Klop de olie, mayonaise, mosterd en de dragon in een ruime schaal tot dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- 250 g fijngesneden andijvie
Voeg de artisjokharten, radijsjes en andijvie toe en meng het geheel door elkaar.
- 1 el gedroogde dragon
- 2 el kappertjes
Verdeel het ei over de salade en bestrooi met de dragon en de kappertjes.
combinatietip:
Lekker met Parmezaanse kaas en geroosterd AH Liefde & Passie meerzadenbrood.