Warme aardappel-andijviesalade

580 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de ongeschilde krieltjes in ruim water met wat zout in 15 min. gaar. Giet af, laat iets afkoelen en halveer eventueel de grote krieltjes.

  2. Verhit de olie en bak de chorizo 6 min. op niet te hoog vuur. Draai het vuur hoger, voeg de andijvie toe en bak 2 min. mee.

  3. Klop een dressing van de mosterd en de mayonaise en schep door de krieltjes. Voeg het andijvie-chorizomengsel en de ui toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de salade over 4 borden. Lekker met vers afgebakken meergranen boulognebrood.

  • algemeenLiever zonder vlees? Vervang de chorizo dan door blokjes oude kaas.
  • Aardappelen en pasta koken

    Instructievideo - 02:52 min.

Warme aardappel-andijviesalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig