bewaar
Mexicaanse wrap-tortilla
Mexicaanse wrap-tortilla
bewaar

Mexicaanse wrap-tortilla

20 min. bereiden
163waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

1

gele paprika

1

groene paprika

3 el

zonnebloemolie

400 g

varkensreepjes

250 ml

zoete chilisaus

200 g

gemengde sla

4 el

sladressing naturel

4

tortillawraps

125 ml

zure room

Aan de slag

1

Maak de paprika's schoon en snijd in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de vleesreepjes in ca. 4 min. bruin. Voeg de paprika toe en bak nog ca. 3 min. mee. Voeg de chilisaus toe en warm ca. 3 min. mee.

2

Meng ondertussen de sla met de dressing. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en vul met het vleesmengsel en de zure room. Serveer de sla erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse wrap-tortilla

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig