bewaar
Mexicaanse wraps met kip, kidneybonen en paprika
Mexicaanse wraps met kip, kidneybonen en paprika
bewaar

Mexicaanse wraps met kip, kidneybonen en paprika

Met crème fraîche en koriander als finishing touch.

25 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

1 zak

paprikamix

15 g

verse koriander

4 el

arachideolie

400 g

kipfiletblokjes

40 g

fajita seasoning mix

400 g

kidneybonen in pot

8

tortillawraps

200 g

krop ijsbergsla

200 g

crème fraîche

Met crème fraîche en koriander als finishing touch.

Aan de slag

1

Maak de uien schoon, halveer ze en snijd in reepjes. Was de paprika’s, halveer ze, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Haal de blaadjes van de takjes koriander en snijd grof.

2

Verhit de olie in de hapjespan en bak de ui, paprika, kip en fajitamix 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

3

Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet, voeg toe aan de kip en verwarm 3 min.

4

Verwarm ondertussen de wraps 1 min. in de magnetron.

5

Beleg de wraps met de sla en kip. Verdeel de crème fraîche erover en bestrooi met de koriander. Rol op en snijd schuin door. Serveer direct.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.