bewaar
Wraps met kip, paprika en ijsbergsla
Wraps met kip, paprika en ijsbergsla
bewaar

Wraps met kip, paprika en ijsbergsla

Deze wraps met kip zijn in 20 minuten gemaakt. Wokken, mengen, beleggen, oprollen en smullen maar!

20 min. bereiden
307waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kipfilet

1

middelgrote ui

1

rode paprika

300 g

geschrapte worteltjes

3 el

wokolie

6

tortillawraps

6 el

ketchup

3 el

crème fraîche

200 g

fijngesneden ijsbergsla

Deze wraps met kip zijn in 20 minuten gemaakt. Wokken, mengen, beleggen, oprollen en smullen maar!

Aan de slag

1

Snijd de kipfilet in reepjes, de ui in dunne partjes, de paprika in de lengte in repen en de wortels in de lengte in vieren. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke tortilla met 1 el ketchup en ½ el crème fraîche. Verdeel het kipmengsel, de wortel en ijsbergsla erover. Vouw de tortilla’s op en snijd ze schuin door. Steek elke helft eventueel vast met een cocktailprikker. Serveer 3 halve wraps per persoon.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.