Wraps met kip, paprika en ijsbergsla

Deze wraps met kip zijn in 20 minuten gemaakt. Wokken, mengen, beleggen, oprollen en smullen maar!

545 kcal

20 min. bereiden

3.6/5

(544)

Ingrediënten

Aantal personen

2009 week 28-29 - 2009 week 28-29

januari 2020 - januari 2020

december 2024 - december 2024

Aan de slag

  1. Snijd de kipfilet in reepjes en de ui in dunne halve ringen. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Schil en rasp de peen grof.

  2. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke tortilla met 1 el ketchup en ½ el crème fraîche. Verdeel het kipmengsel, de wortel en ijsbergsla erover. Rol de wraps strak op en snijd ze schuin door. Steek elke wrap eventueel vast met een satéprikker.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Wat vond je van dit recept?

Wraps met kip, paprika en ijsbergsla

Deze wraps met kip zijn in 20 minuten gemaakt. Wokken, mengen, beleggen, oprollen en smullen maar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig