Wraps met kip, pa­pri­ka en ijs­berg­sla

Deze wraps met kip zijn in 20 minuten gemaakt. Wokken, mengen, beleggen, oprollen en smullen maar!

(301) waardeer
hoofdgerecht Deze wraps met kip zijn in 20 minuten gemaakt. Wokken, mengen, beleggen, oprollen en smullen maar! 4 personen
3 301

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de kipfilet in reepjes, de ui in dunne partjes, de paprika in de lengte in repen en de wortels in de lengte in vieren. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke tortilla met 1 el ketchup en ½ el crème fraîche. Verdeel het kipmengsel, de wortel en ijsbergsla erover. Vouw de tortilla’s op en snijd ze schuin door. Steek elke helft eventueel vast met een cocktailprikker. Serveer 3 halve wraps per persoon.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

instructievideo - 00:28 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 46 g
    waarvan suikers 12 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 520 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
januari 2020 , Receptkaart 2009 week 28-29

Wraps met kip, paprika en ijsbergsla

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met kip, pa­pri­ka en ijs­berg­sla

1
1
  • 400 g kipfilet
  • 1 middelgrote ui
  • 1 rode paprika
  • 300 g geschrapte worteltjes

Snijd de kipfilet in reepjes, de ui in dunne partjes, de paprika in de lengte in repen en de wortels in de lengte in vieren.

2
2
  • 3 el wokolie

Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar.

3
3

Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 6 tortillawraps

Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5
5
  • 6 el ketchup
  • 3 el crème fraîche
  • 200 g fijngesneden ijsbergsla

Bestrijk elke tortilla met 1 el ketchup en ½ el crème fraîche. Verdeel het kipmengsel, de wortel en ijsbergsla erover.

6
6

Vouw de tortilla’s op en snijd ze schuin door. Steek elke helft eventueel vast met een cocktailprikker. Serveer 3 halve wraps per persoon.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.