bewaar
Wraps met ijsbergsla
Wraps met ijsbergsla
bewaar

Wraps met ijsbergsla

Fiësta: kruidige varkensreepjes op een wrap met frisse ijsbergsla.

30 min. bereiden
134waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

olijfolie extra vierge

2 tl

gemalen komijn

1 el

paprikapoeder

425 g

magere varkensreepjes

4

tomaten

1 krop

krop ijsbergsla

8

meergranen tortillawraps

200 ml

crème fraîche

Fiësta: kruidige varkensreepjes op een wrap met frisse ijsbergsla.

Aan de slag

1

Doe de olie in een kom en meng de komijn, het paprikapoeder en wat zout erdoor. Voeg het vlees toe en schep om. Laat 10 min. staan.

2

Snijd de tomaten in partjes. Snijd de sla in reepjes. Verhit een wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de wraps met de crème fraîche. Verdeel de tomaat, sla en het vlees erover en rol op.

3

Leg op een schaal en serveer, eventueel met extra crème fraîche.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraps met ijsbergsla

Fiësta: kruidige varkensreepjes op een wrap met frisse ijsbergsla.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig