bewaar
Pittige vegawraps
Pittige vegawraps
bewaar

Pittige vegawraps

25 min. bereiden
pittig
88waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2 el

zonnebloemolie

150 g

crispy mais

350 g

Garden Gourmet gegrilde stukjes

8

meergranen tortillawraps

4

tomaten

½ krop

krop ijsbergsla

300 g

salsa hot

Aan de slag

1

Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Laat de mais uitlekken. Voeg de gegrilde stukjes en de mais toe en roerbak nog 4 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.

2

Snijd de tomaten in halve plakjes. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Bestrijk elke wrap met 1 el salsa. Verdeel de plakjes tomaat en de ijsbergsla erover. Verdeel het wokmengsel erover en rol de wraps op. Verdeel de wraps over de borden en serveer de rest van de saus er apart bij.

combinatietipIJsbergsla is ook lekker op een rosbief-tonijnsandwich.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.