Snel wokgerecht met paksoi en varkensvlees
Dit snelle wokgerecht zet je binnen 15 min. op tafel!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 Shanghai paksoi
- 1 teen knoflook
- 5 filetlapjes à la minute
- 1 el arachideolie
- 200 g aspergebroccoli
- 200 g sugarsnaps
- 3 el Lee Kum Lee char siu saus
- 300 g winterpeen
- 600 g 1 minuut basmatirijst
Advertentie
Bereiden
- Snijd de paksoi in repen van 2 cm. Snijd de knoflook fijn. Halveer de filetlapjes in de lengte en snijd in de breedte in dunne plakjes.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi, knoflook en aspergebroccoli en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Neem uit de pan. Voeg de filetlapjes en char siu toe en bak 3 min. in dezelfde pan. Meng met de groente. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Schil ondertussen de winterpeen en schaaf met een dunschiller in de lengte in linten. Verwarm de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de rijst, het groente-vleesmengsel en de peenlinten over 4 diepe borden.
serveertip:
Lekker met koriander

Eenpersoons wokgerecht met paksoi en varkensvlees
Advertentie
Ook te zien in
Snel wokgerecht met paksoi en varkensvlees
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Snel wokgerecht met paksoi en varkensvlees
- 1 Shanghai paksoi
- 1 teen knoflook
- 5 filetlapjes à la minute
Snijd de paksoi in repen van 2 cm. Snijd de knoflook fijn. Halveer de filetlapjes in de lengte en snijd in de breedte in dunne plakjes.
- 1 el arachideolie
- 200 g aspergebroccoli
- 200 g sugarsnaps
Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi, knoflook en aspergebroccoli en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Neem uit de pan.
- 3 el Lee Kum Lee char siu saus
Voeg de filetlapjes en char siu toe en bak 3 min. in dezelfde pan. Meng met de groente. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- 300 g winterpeen
Schil ondertussen de winterpeen en schaaf met een dunschiller in de lengte in linten.
- 600 g 1 minuut basmatirijst
Verwarm ondertussen de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de rijst, het groente-vleesmengsel en de peenlinten over 4 diepe borden.
serveertip:
Lekker met koriander