Burritoschotel met frisse tomaten-komkommersalsa (advertorial)

Lekker, snel en eitwitrijk: deze burritoschotel met frisse tomaten-komkommersalsa en een vulling van champignons, bonen en mais. Uiteraard afgemaakt met een knapperig laagje kaas.

595 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur. Voeg de burritoschotel toe en warm 1 min. mee.

  2. Laat ondertussen de mais uitlekken in een vergiet en snijd de bosui in ringetjes.

  3. Verdeel het burritomengsel, de mais en ⅔ van de bosui over de wraps, rol op en leg ze in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 15 min. in de oven tot de kaas is gesmolten.

  4. Snipper ondertussen de ui en snijd de komkommer en tomaten in blokjes van een ½ cm. Meng de komkommer met de tomaat, ui, de rest van de olie, peper en eventueel zout. Bestrooi de ovenschotel met de rest van de bosui, verdeel de komkommer-tomatensalsa erover en serveer.

Burritoschotel met frisse tomaten-komkommersalsa (advertorial)

Lekker, snel en eitwitrijk: deze burritoschotel met frisse tomaten-komkommersalsa en een vulling van champignons, bonen en mais. Uiteraard afgemaakt met een knapperig laagje kaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig