Denk vooruit: rijstsalade met kimchi en zalm

Rijstsalade met kimchi, zalm en edamame. Een stevige maaltijd met pit en friszuur accent. Goed te maken met houdbare producten uit blik en pot.

555 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Spoel de edamame en mais af onder koud stromend water af en laat uitlekken. Laat de kimchi uitlekken, maar vang het vocht op. Laat de zalm uitlekken.

  2. Meng de rijst met de mayonaise en 4 el kimchivocht (per 4 personen). Meng de edamame, mais en zalm erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verdeel de rijstsalade samen met de kimchi over diepe borden en besprenkel met de sriracha.

  • variatietipOok lekker met tabasco of chiliolie in plaats van sriracha.
  • combinatietipOok lekker met fijngesneden ingelegde gember.
  • combinatietipOok lekker met kidney- of zwarte bonen.
  • achtergrondinfoDit recept is ontwikkeld voor de Denk vooruit campagne 2025/2026 en kan daarom afwijken van andere Allerhande recepten.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Denk vooruit: rijstsalade met kimchi en zalm

Rijstsalade met kimchi, zalm en edamame. Een stevige maaltijd met pit en friszuur accent. Goed te maken met houdbare producten uit blik en pot.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig