Denk vooruit: gnocchi met champignonsaus, doperwten en kipworst

Gnocchi met kipworst, champignons en doperwten. Een voedzame en vullende maaltijd met smaakvolle saus, te maken met houdbare ingrediënten.

890 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit ⅘ van de olie in een grote koekenpan of 2 koekenpannen en bak de gnocchi in 15 min. op middelhoog vuur goudgeel en krokant. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Giet ondertussen de champignons af. Spoel de doperwten onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de rookworst in kleine blokjes.

  3. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de rookworst 2-3 min. op middelhoog vuur. Voeg de pastasaus, champignons en doperwten toe en verwarm 2-3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Schep de gnocchi door de saus en verdeel over borden.

  • combinatietipOok lekker met wat gedroogde dille of Italiaanse kruiden.
  • combinatietipOok lekker met gebakken panko.
  • combinatietipOok lekker met geroosterde pijnboompitten.
  • achtergrondinfoDit recept is ontwikkeld voor de Denk vooruit campagne 2025/2026 en kan daarom afwijken van andere Allerhande recepten.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Denk vooruit: gnocchi met champignonsaus, doperwten en kipworst

Gnocchi met kipworst, champignons en doperwten. Een voedzame en vullende maaltijd met smaakvolle saus, te maken met houdbare ingrediënten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig