bewaar
Vegetarische lasagne
Vegetarische lasagne
bewaar

Vegetarische lasagne

Lasagne zónder vlees, mét twee soorten kaas. Dubbel zo lekker.

15 min. bereiden
30 min. oventijd
276waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

600 g

koelverse Italiaanse roerbakgroente in voordeelzak

400 g

vegetarische basis rulstukjes

700 g

pastasaus pikant

12

lasagnebladen

250 g

mascarpone

125 g

zachte geitenkaas 55+

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 20 cm)

Lasagne zónder vlees, mét twee soorten kaas. Dubbel zo lekker.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de Italiaanse roerbakmix 4 min. op middelhoog vuur. Voeg het fijngehakt toe en bak 2 min. mee. Schenk de pastasaus bij het groente-gehaktmengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout en kook nog 3 min.

3

Leg ⅓ lasagnebladen in de ovenschaal. Verdeel ⅓ van het groente-gehaktmengsel en ⅓ van de mascarpone in lepeltjes erover. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de geitenkaas over de lasagne. Bak de lasagne in ca. 30 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven.

serveertipLekker met basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische lasagne

Lasagne zónder vlees, mét twee soorten kaas. Dubbel zo lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig