Lasagne met courgette en geitenkaas
Lasagne met courgette en geitenkaas
bewaar
bewaar

Lasagne met courgette en geitenkaas

Het ultieme Italiaanse comfortfood: lasagne. De harde geitenkaas maakt dit recept net iets spannender dan normaal.

20 min. bereiden
35 min. oventijd
536waarderingen

Aan de slag

1

Oven op 200 °C voorverwarmen. Courgette in de lengte met kaasschaaf in dunne repen schaven.

2

Bechamelsaus volgens gebruiksaanwijzing met melk bereiden. Op bodem van ovenschaal laagje bechamelsaus schenken en met lasagnebladen afdekken. Een derde deel van courgette erover verdelen. Een derde deel van tomatensaus erop scheppen en met lasagnebladen afdekken. Lagen herhalen tot alle ingrediënten verwerkt zijn en met ruime laag bechamelsaus eindigen. Kaas raspen en over bechamelsaus strooien.

3

Lasagne in midden van oven in ca. 35 min. goudbruin bakken.

Bechamelsaus maken

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lasagne met courgette en geitenkaas

Het ultieme Italiaanse comfortfood: lasagne. De harde geitenkaas maakt dit recept net iets spannender dan normaal.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig