Superzachte en duurzame hamamdoeken en handdoeken

Deze zomer spaar je voor hamamdoeken en handdoeken van Walra. Superzacht, een uniek design, in zomerse kleuren én gemaakt van 70% gerecycled katoen. Kortom, duurzaam badtextiel waar je nooit genoeg van hebt. En nog een nieuwtje: je kan dit allemaal digitaal vanaf nu! Ervaar nu het gemak van digitaal sparen. Met 8 zegels heb je al een volle spaarkaart.

✔ 1 handdoekzegel bij iedere €10 en al met 8 zegels een volle spaarkaart.

✔ Je 1e digitale volle spaarkaart krijg je cadeau als je start met digitaal sparen. Dat is nog eens een goed begin!

Veel plezier met (digitaal) sparen!

Over Walra

Al bijna 150 jaar is Walra hét merk voor bed- en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Walra is een merk met een warme, zelfbewuste, charmante en verfijnde persoonlijkheid. Het is een merk dat je helpt ontspannen en genieten. Ze zijn er om de schaarse momenten die je voor jezelf hebt, nét even wat bijzonderder te maken. Bij Walra noemen ze dat de kracht van zacht.

Inmiddels is het assortiment flink gegroeid en vind je bij Walra naast badgoed ook dekbedovertrekken, keukentextiel, (sier)kussens, dekbedden en plaids. Waar je ook voor kiest, alles staat in het teken van bereikbare luxe. De natuurlijke tinten en de mooie kwaliteit maken de producten van Walra dé perfecte aanvulling op ieder interieur.

Gun jezelf eens iets extra’s. Vergeet de wereld om je heen. En verwen jezelf keer op keer. Want de mooiste momenten in je leven, zijn niet de harde momenten. Maar juist de momenten van zachtheid.