Spaar je mee?

Van goede pannen heb je elke dag plezier. Daarom kun je bij Albert Heijn nu sparen voor topkwaliteit pannen van Royal van Kempen & Begeer. De pannen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zó handig in gebruik, dat dit zomaar je fijnste pannen ooit zouden kunnen worden.

Bij iedere 10 euro krijg je 1 pannenzegel. Met 60 pannenzegels en een bijbetaling vanaf 9,99 euro heb je zo’n fijne pan.

Zegels sparen kan vanaf 26 oktober 2020 t.e.m. 31 januari 2021.

Download de spaarkaart

Gespaard voor de gourmetset?

Helaas is in veel winkels de gourmetset niet meer beschikbaar. Daarom kan je nu jouw gourmetset eenvoudig reserveren via de pannen reserveerservice. Heb je een reservering gedaan? We informeren je via de e-mail na een week over de levertijd van jouw set.

Extra kwaliteit voor jouw pannen

Hoogwaardig 3-laags materiaal
De pannen zijn opgebouwd uit twee lagen hoogwaardig roestvrij staal, met daartussen een kwalitatieve aluminium laag. Die laatste zorgt voor een optimale warmteverdeling: de hitte concentreert zich niet op één plaats, maar verspreidt zich gelijkmatig over het bakoppervlak én de zijkanten van de pan. Daardoor heeft de volledige pan een constante temperatuur en behaal je moeiteloos superieure bakresultaten op alle vuren, ook inductie.

Keramische anti-aanbaklaag
De pannen zijn afgewerkt met een kwalitatieve en keramische anti-aanbaklaag voorzien van diamant voor een extreem sterk en slijtvast bakoppervlak. Ze zijn PFAS vrij en hebben perfecte anti-aanbak eigenschappen waardoor je gezonder kunt koken, met minder olie of boter. De anti-aanbaklaag kan gebruikt worden op hoge temperaturen (tot 450°C) en zorgt voor een optimale warmteverdeling. Dankzij de keramische anti-aanbaklaag kunnen er nooit schadelijke dampen vrijkomen.

Onderhoud van de pannen

Mooie pannen als deze verdienen wat extra aandacht. Wil je jarenlang plezier hebben van je pannen? Zorg dan goed voor ze! We helpen je met de volgende tips:

  • Laat de pannen eerst opwarmen op een laag tot middelhoog vuur, schakel na enkele minuten over naar een middelhoog tot hoog vuur als je gerecht dit vereist.
  • Gebruik alleen olie of boter die geschikt is voor hoge temperaturen. Vermijd extra vierge olijfolie want die is niet geschikt om te bakken en braden.
  • Gebruik spatels van nylon, siliconen of hout om de keramische anti-aanbaklaag niet te beschadigen. Vermijd het gebruik van vorken, messen of andere scherpe voorwerpen.
  • Laat de pannen na gebruik volledig afkoelen, voordat je ze afwast.
  • De pannen zijn vaatwasser bestendig, maar handwas blijft nog altijd beter en zachter voor de keramische anti-aanbaklaag. Warm water met een beetje afwasmiddel en een zachte spons volstaan om de pannen te reinigen.

Van Kempen & Begeer

Een iconisch merk dat sinds zijn ontstaan in 1789 uitgroeide tot één van de meest innovatieve producenten van sterling zilver. Hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail geven de collecties een sublieme uitstraling.

Meest gestelde vragen en algemene voorwaarden

  • Klik hier voor de meest gestelde vragen over de pannen spaaractie.
  • Klik hier voor de algemene voorwaarden van de pannen spaaractie.