Pastasalade met pesto, mozzarella en tomaat
Pastasalade met pesto, mozzarella en tomaat

Pastasalade met pesto, mozzarella en tomaat

Hét BBQ-bijgerecht: een grote kom pastasalade met tomaat en pesto.

15 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

penne

250 g

cherrytomaten

45 g

rucola

240 g

groene olijven zonder pit

125 g

mozarellabolletjes

95 g

groene pesto

Hét BBQ-bijgerecht: een grote kom pastasalade met tomaat en pesto.

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de rucola fijn. Laat de olijven en mozzarellabolletjes uitlekken. Halveer de mozzarellabolletjes.

2

Giet de pasta af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Meng de rucola en de pesto erdoor. Schep de tomaat en olijven erdoor en verdeel de mozzarella erover.