Onze merken

Meeste keus in kwaliteit en prijs

Albert Heijn biedt veruit de meeste keus in kwaliteit en prijs. We hebben maar liefst 5 verschillende eigen merken: AH Huismerk, AH Excellent, AH Biologisch, AH puur&eerlijk en AH Basic. Allemaal hebben ze de kwaliteit die thuishoort bij Albert Heijn. Toch geven ze elk een eigen antwoord op de wensen van onze klanten.

AH Huismerk

Voor de gegarandeerde AH-kwaliteit van onze boodschappen doen we alles wat mogelijk is. Milieu, diervriendelijkheid en de productieketen hebben onze aandacht. En al jaren laten we huismerkproducten blind testen door consumenten. Alleen de beste producten komen in de winkel. Een scherpe prijs gaat bij ons nooit ten koste van kwaliteit. Die prijs houden we laag door rechtstreeks contact met leveranciers en grootschalig in te kopen.

Meer over AH Huismerk

AH Excellent

Om intens van te genieten

AH Excellent-producten zijn stuk voor stuk bijzonder, gemaakt om extra te kunnen genieten en ieder met een eigen verhaal. De producten zijn vergelijkbaar met artikelen uit de beste speciaalzaken, uit goede restaurants en van befaamde koks.

Meer over AH Excellent

AH Biologisch

Lekker én makkelijk

Wij willen graag dat biologisch eten voor iedereen bereikbaar is. Dat je producten makkelijk herkent. En dat je veel te kiezen hebt. Daarom is er AH Biologisch: een nieuw eigen merk voor biologische producten. Stuk voor stuk zijn deze producten met zorg geselecteerd op smaak en kwaliteit. AH Biologisch telt bijna 500 producten. Dat smaakt naar meer en dus blijven we je verrassen met nieuwe lekkere producten. Natuurlijk zijn alle AH Biologisch-producten onafhankelijk gecontroleerd en goedgekeurd. Daarom verdienen ze het Europees Keurmerk.

Meer over AH Biologisch

AH BASIC

AH Kwaliteit voor de laagste prijs

AH BASIC is het eigen merk waarmee Albert Heijn de klant kwaliteit biedt tegen de laagste prijs. Het assortiment bestaat uit alledaagse producten met de vertrouwde AH-kwaliteit. Er bestaat geen betere kwaliteit die je voor deze prijs kan kopen.

Bekijk de producten van AH BASIC

Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit staat bij Albert Heijn voorop. Zeker als het gaat om onze eigen merken. We kennen onze producten door en door en garanderen altijd een optimale kwaliteit.

Meer over kwaliteit bij Albert Heijn